Pushimet në Fotografi

Grup amator xhazi Embëlsirë karakteristike festival përallash Xhaz përsëri Port në kanalin që rrethon qytetin e fortifikuar Ndërtesë e vjetër Larja e rrobave në mesjetë Port nën një qiell gri Fëmijët që fillojnë navigimi të vegjël Plazh i mbipopulluar Sort mes qiellit dhe detit Arist Plazhi i pafund veç jo shumë i nxehtë Këmbët e një shqiptareje që kanë ftohtë 20070811 313 Qyteti mesdhjetar 1 Artistë Qyteti mesdhjetar 2 Porta e një katedrale Qyteti mesjetar 3 Qyteti mesjetar 4 Qyteti mesjetar 5 Iriq