site_alKlikoni tek ikona për tu njohur me sitën e shoqatës shqiptaro - franceze dhe aktivitetet që ajo organizon (sidomos në Paris !). Sita është një çik e vjetër por ajo egziston. Unë do mundohem t'ju informoj për të gjitha aktivitet që zhvillohen dhe përshtypjet nëse marr pjesë.