1 mars 2007
Dhalla
Ndryshimi i vendit të jetesës shoqërohet me zbulime të reja ushqimore veç ka edhe humbje. Une e kam shumë qejf djathin e bardhë, dhe këtu ka djath afërsisht si i ynë qe quhet “Fromage Grec” (djath grek). Djathin kaçkavall e kam zëvendësuar me plot djathra të tjerë. Nuk mund të ankohem për këtë të paktën në Francë. Më ngelet kosi. Nuk është se këtu mungon, po nuk gjej si ai i miri, i bërë në shtëpi me kuvertën e leshit dhe një çik i thartuar. Kjo mungesë shoqërohet me një më të madhe. Dhallën. Kujt nuk i kujtohen vitet e rinj, kur për të lehtësuar stomakun, pinim një gotë dhallë. Po ditët e verës ? Këtu kam gjetur vetëm këtë dhallën Turke në një restorant Libanez dhe me çmim relativisht të shtrenjtë.
Publicité
Publicité
Commentaires
T
T
S
T
E