200703010_013

Erdh pranvera erdh pranvera
në kopshtije lule shqera
trondafili sapo çel tralalalala
e zymbyli sapo del tralalalala

Ne dimë vetëm këtë strofën. Nuk e di nëse është e sakte dhe do të doja të dija të gjithë këngën. Ndihhhmmmëëëëë!