IMG_0136

Kam folur për taguesit dhe ja që gjeta një tjetër. Këto piktura murale ndodhen gjithmonë në vënde gjysëm ta abandonuara ose në rregullimi. Nuk e di si quhet personi që e ka bërë veç më pëlqen dhe doja ta vija këtu.