probinfo

Kur fillova të shkruaja blogun, nuk bëra një studim të thelluar dhe të menduar mbit të gjithë ato sita që jepnin këtë mundësi. Si fillim dhe përfundim, zgjodha të parën që një shoqe më këshilloi dhe hop krijova blogun tim të dashur. Sot nuk e di nëse po të rifilloja do të zgjidhja të njëjtin apo jo, ndërkohë nuk njoh avantazhet dhe disavantazhet e të tjerave. Një gjë është e sigurt, canalblog nuk i ka punët mirë. Rifreskimi i faqeve jo sistematik, komente të humbura, lidhjet rss të blokuara  etj etj. E para më falni për zgjedhjen, e dyta kush mund të më jepte një këshillë nëse duhet të ndërroj strehë dhe e fundit, këto dy programet në fotografi, kanë ndonjë influencë ?