Këtë javë blogu do të jetë me pushime për një javë. Nisja sot rreth orës 10, nëse valixhet bëhen gati, dhe mbërritja, nuk dihet. Do shkoj një javë në mal, me borë ka thashetheme. Normalisht nuk do të kem lidhje me internetin.

Kalofshi javë të mbarë