20070409_004

Dite pushimi sot ne France kjo e hene per mua ishte edhe fillimi i pranveres se vertete me plot ngjyra dhe me diell. Pranvera eshte stina qe preferoj dhe me diellin dhe ngjyrat e saj me ben diten. Ju uroj plot dielle te gjitheve dhe fillim jave te mbare.