Anija ishte me vela dhe komplet druri, dukej sikur vinte nga detra te lashta. Muzika, mund ta degjoni vete. Vera, çeshtje shijesh veç kishte vere te bardhe dhe rose. Kohet e fundit konsumimi i veres nga francezet eshte ne ulje dhe lobi i veres perdor forma te ndryshme per te promovuar kete pije kaq prezantuese te Francez. Alternativa te tilla marketimi shfrytezohen pasi nje kompanje e mirefillte per te nxitur konsumimin e alkolit as qe mund te mendohet.