sigla_2

Duke marr shkas nga pyetsori i fundit si dhe për të ndihmuar komentuesit pa blogje të shprehen, krijova një blog të ri të quajtur « Sheshi Mejdanit ».

Blogu nuk ka ndonjë temë të caktuar. Fillimisht jam vetëm dhe kush të dojë të më ndihmojë me kanaqësi. Sigurisht që nuk ka artikuj. Ideja më erdhi duke parë akullnajën që mirëpriti disa miq. Për të botuar, më dërgoni një mail në adresën tetenah@gmail.com, sipas kërkesave adresa do të ndryshohet..

Cdo botues i ri, fillimisht duhet të dërgojë një prezantim të vetes me dy llafe apo me më shumë dhe fotografi nëse keni dashëri.

Për një artikull, veç tij sigurisht, dërgoni pseudonimin, temën që trajton artikulli dhe një fotografi nëse dëshironi.