sigla_2

Ja nje fillim i mbare i ketij blogu. Eda nga Italia i pergjigjet pyetsorit te Enit dhe edhe nje tjeter eshte i plotesuar dhe do te vendoset on-line se shpejti.

Pra klikoni ketu per te inkurajuarer bloguesit e rinj dhe kush te doje eshte i mirepritur ne sheshin e Mejdanit per te shkruar apo komentuar.

p.s. per receta guzhine, shkruani me mire nga Kuzhina e gjyshes dhe per lajme dhe tema serioze, peshku eshte gjithmone pa uje.