Projet1

Isha me disa kolgë për të zgjedhur një dhuratë për një kolege në dyqanin ku bëhen zakonisht dhuratat këtej nga anët tona dhe që quhet FNAC(muzikë, libra, filma e të tjera si këto) (më shumë detaje ndonjë ditë tjetër). Dhe hop pashë një artist të njohur, hiper, mega, supra (nuk e di a thuhen në shqip gjithë këto gjëra) pra shumë i njohur (nuk njoh muzikën e tij por mes tij dhe një të mbiquajtur Hilton (jo hoteli diçka e afërt) nuk e di cilin/cilën shohim më shumë) . Kujdes kllapat.

Pra meqë binte fiks në orën e duhur, shkova të tentoja ca fotografi të NGJARJES. Nuk duket shumë mirë evenimenti por mund të thoni, që unë, shqiptarja që njhni nashti prej kohësh, ishte atje duke vjedhur imazhet !

Të na falin ata që vlerësojnë artistin se nuk kam ç’të them më shumë për të, për më shumë që nuk ndenja në rradhë për ta parë, në fakt ç’mund t’i thosha ? Ngelet për mua personazhi që sërisht ndeshet në të rejat stars në internet.