pere_noelKa ca kohë që jemi tashmë në muajin dhjetor dhe festa e fundit te vitit po afron me vrap. Dhe në fakt mbase jo të gjithë që kalojnë këtej e dinë veç ka një blog, gjymash tërë vitin dhe që normalisht duhet të zgjohet në këtë fund viti. Pra për të gjithë ata që duan të bëjnë një urim, një listë dhuratash për plakun e vitit të ri, një sharje (jo shumë të fortë, me dashuri ju lutem), të më shkruajnë.

Bilanci i listave, urimeve, kritikave, falenderimeve – vitin tjetër (që nuk është kaq larg kujdes).

Frëngjishtfolësit mund të frymëzohen nga ky blogu i zbuluar sot.

Dhe shpresoj që këtë vit të jemi më shumë, shumë më shumë.

Gëzuar paraprakisht.