20071209_062

Nuk duket shumë nga titulli por do flas për një restorant aziatik në Paris. Një adresë të mirë dhe të lirë ku hahet një supë me të brëndshme, e bollshme dhe pa shumë shpenzime. Dhe sidomos një vend ku e ndjen veten në një hapësirë aziatike dhe kjo nga komunikimi, efikasiteti dhe thjeshtësia e gjërave.

Për ata që u trëmbën me të brëndshment, si puna ime herën e parë, supa me pamjen e një paçeje, pothuajse e vetmja pjatë e shërbyer, ekziston edhe në variantin pa të brëndshme dhe është po aq e mirë, krahasim i bërë nga një shqipo tjetër. Mbase prisni adresa restorantesh francez, dhe keni të drejtë veç në këto momente kam ca dëshira udhëtimi.
Adresa 129, Avenue Choisy ,
75013 Paris
.
Tel 01 45 83 61 15

Çmimi është afërsisht 10euro për person plus rradhën se restoranti është i vogël dhe plot në çdo orë të drekës dhe mbrëmjes.