20070309_105Ka akuza qe jam bere shume serioze, flas vetem per tema kulturore e te tjera thashetheme si keto. Mund te pergjigjesha qe jam apo jo ne vendin e kultures (ose qe ka namin !) por argumenti mund te provokoje kundra argumenta ndaj po mundohem te flase per gjera serioze.

Pra nje adrese restoranti, per me shume qe e kam harruar pothuajse fare kete temen e blogut tim.

Restorantin e kam testuar jo vetem nga vetja por edhe nga franceze dhe sidmos nga bashkatdhetare te ardhur nga atdheu apo nga kontinente te ndryshem. Cfare hahet do me thoni ju ? Hahet bollshem dhe yndyrshem. Pjatat nuk jane te sofistikuara por shume te mira. Sallatat jane me gjigandet qe kam pare ne nje restorant (tjetrit i mungon nje vizite ne USA). Nje shembull menuje ketu

pjatat

Adresa
3, Rue Gaîté
75014 Paris, France
+33 1 43 35 16 92