04 juin 2008

Maska e ...

Akoma nje shaka e kolegut tim - shaka serioze kjo. Sepse i kam premtuar vedit te shkruaj çdo dite, sot pyetja e shtruar ne oren 11 te nates eshte, çfare eshte maska? Mbrapa maskes jame une sigurisht. Kush do - diskutimi mbi masken, te sotmen dhe te ardhmen e saj eshte i hapur ! Pergjigjet per komentet e fundit ne kete blog neser se sot dita ishte e gjate. Kerkime falje publike!
Posté par tetena à 23:08 - - Commentaires [8] - Permalien [#]