16 juin 2008

Sot matura.

Dhe e kam fjalën për të njëjtën gjë që mendoni. Sot fillojnë provimet e maturës. Provimet zgjasin pothuajse një javë dhe përgjigjet jepen në fillim të korrikut. Pse po flas për maturën? kujtimet e dikurshme ? malli për provime ? as njëra as tjetrë por fakti që ky është lajmi më i rëndësishëm sot në Francë. Çdo gazetë, kanal televiziv apo emision radioje ka në gojë sot këtë provim. Në fillimet e mia këtu më dukej pak infantile gjithë kjo zhurmë. Jo se e quaja të parëndësishme apo të panjohur nga ana ime, besoj të gjithë... [Lire la suite]
Posté par tetena à 23:35 - - Commentaires [4] - Permalien [#]