G99

Mu duk nje inisjative per tu percjelle/konsultuar/ndare ketu. Gjithmone kam menduar qe mund te shkoja te votoja nese doja. Sigurisht duke menduar thelle, duhet te jesh regjistruar ne nje liste. Kush i ben listat ? Por me sa duket nuk ekzistojne. Pra nenshkroni peticionin dhe me thoni nese mund te votojme ketej nga anet tona apo ne shtete te tjera .