109

Tek ky dyqani/ekspozita/galeria private , me terhoqi vemendjen emri qe po humbte shkronjat. Nuk pash azgje kineze brenda dhe nuk shikoj azgje artistike tek emri - jemi ne Paris, gjithshka eshte e mundur.