Coffee_shop_Amsterdam_Pays_Bas_AffichesDhe per me shume e kam seriozisht. Gjeta nje rast te demshem te ketij ndalimi, ndalim qe ben unanimitet bile edhe nga duhanpiresit.

Coffee Shop eshte vertet kafete qe mendoni ku secili nga ne mund te futet dhe te konsumoje produktet qe shiten ose me sakte "produktin". Avantazhi eshte qe eshte nje konsum legal, disavantazhi qe eshte nje çik si larg, deri ne Hollande. Ketij difektit te fundit i eshte shtuar nje tjeter sefundi - Ndalimi i te pirit te duhanit ne vendet publike edhe ne Hollande. Kafeja vend publik, pra jo duhan. Ndalimi vetem per duhanin, si rrjedhim 'produkti' konsumohet i vetmuar dhe nuk e imagjinoj koncentrimin. Nejse zgjuarsia e ligjeve ndonjehere merr forma te çuditshme.

Ky ishte lajmi i parendesishem per t'i lene vendin nje shume te rendesishem - jemi ne fundjave.