07 juillet 2008

Blogues te gjithandejshem - bashkohuni

Po behen gati dy vjet qe ka filluar aktivitetin e tij blogu qe regjistron blogjet shqip, mbi Shqiperine ose shkruar nga shqiptare. Deri tani eshte folur per rreth 101 blogje dhe mendoj qe nuk eshte keq. Mendoj qe ne nje periudhe te shkurter, blogostani shqiptar eshte shtuar, pasuruar dhe diversifikuar (kjo fjala e fundit nuk e di nese ben pjese tek fjalori shqip - shqip). Nuk mund te them se jam autorja se po mos ishin bloguesit e tjere qe me dergojne adresat e zbuluara ose prezantojne blogje te identifikuara, numri nuk do te kishte... [Lire la suite]
Posté par tetena à 22:37 - Commentaires [3] - Permalien [#]