110

Kete fotografine e kam bere ne nje rruge ne qender te Parisit - qender ne kuptimine metrose dhe RER (nje metro/tren) me i shpejte se ajo qe quhet metro. Vendi eshte shume popullor sidomos me njerzit qe vijne nga rrethinat e Parisit apo turistat dhe gjen çdolloj dyqanei. Pra ketu, i pari afron aktivitete seksuale, i dyti mobilje dhe i treti veshje!