18 juillet 2008

Parisi i kontrasteve

Kete fotografine e kam bere ne nje rruge ne qender te Parisit - qender ne kuptimine metrose dhe RER (nje metro/tren) me i shpejte se ajo qe quhet metro. Vendi eshte shume popullor sidomos me njerzit qe vijne nga rrethinat e Parisit apo turistat dhe gjen çdolloj dyqanei. Pra ketu, i pari afron aktivitete seksuale, i dyti mobilje dhe i treti veshje!
Posté par tetena à 23:56 - - Commentaires [9] - Permalien [#]