20071018_136

Dyqan kopsash dhe nuk behet fjale vetem per fasaden.

Flas per fasaden se ketu shpesh fasadat e vjetra ruhen dhe p.sh. ne nje dyqan ku shkruhet buke, gjen fustane apo ne nje tjeter ku shkruhet mish gjen kepuce.

Fotografia eshte vertet nje dyqan kopsash dhe vetem kopsash me forma, ngjyra, madhesi te larmishme.