Shoqata Albania

Ka kënaqësine t’ju ftoj në një takim me

Frédérique DUVERSIN
Drejtorja e Qëndrës Kulturore të Kosovës në Paris Programi :

"Vendi i kulturës në ndërtimin e shtetit të ri në Kosovë ".

Cili mund të jetë roli i kulturës në në rivendosjen e kufijve dhe të integritetit teritorial ?
A mund të jetë kultura një faktor paqeje e dialogu inter – kulturor mes komuniteteve ?

Të mërkurën 23 shtator 2008 më 18H30
Adresa: Maison des associations du 7ème
93, rue Saint-Dominique
75007 Paris
Métro : La Tour Maubourg