02 octobre 2008

Kompleksi ZADEJA në Francë

Kompleksi ZADEJA nga Shqipëria Është ftuar në Festivalin e 17 të këngëve të shenjta Mesdhetare Mbahet nga 3 deri më 26 tetor 2008 në Marsejë Kompleksi ZADEJA do të japë tre koncerte : Më 3 tetor në Mandelieu la Napoule, Më 4 tetor në Roque d'Anthéron dhe Më 5 tetor në Marsejë. Për më shumë mund të kontaktoni Géraldine Pourrat ECUME - “Echanges Culturels en Méditerranée” 1 Place Gabriel Péri 13001 – Marseille FRANCE Tél : +33 (0)4 91 91 41 41 Fax: +33 (0) 4 91 91 40 40
Posté par tetena à 22:23 - - Commentaires [4] - Permalien [#]