03 octobre 2008

Parisi i vjetër

Është një nga lodrat më të lashta që kam parë këtu. Po ta shikoni mirë, mekanizmi rrotullohet me ndihmën e një maniveli që djaloshi në mes e aplikon me ndërgjegje të lartë. Fytyra e vajzês është nota e punës së djalit. Doja të shtoja që ky mekanizëm ndodhet pranë Tour Eifel-it. Pronari ishte një polak dhe klientët nga e gjithë bota. Ky është Parisi.
Posté par tetena à 22:16 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
Tags : ,