07 octobre 2008

Kriza

Duke menduar të shkruaj thashethemin e ditës, apo lajmin tim të ditës, sillem rrotull krizës financiere që dëgjohet gjithandej. Në radio dhe TV flitet vetëm për të. Në biseda më pak. Çështja është aq teknike që me thënë të drejtën nuk e ndjejmë efektin tek e përditshmja. Masat paraprake personale : Puna, tjetri e nderroi para ca kohësh dhe marrdheniet me punedhënësin duken korrekte dhe pa rreziqe divorci. – është proekupimi kryesor i francezëve humbja e punës dhe pamundësia e gjetjes rishtaz. Kredi për shtëpinë –... [Lire la suite]
Posté par tetena à 22:35 - - Commentaires [2] - Permalien [#]