Fotografja  Afërditë IBRAHIMI merr pjese ne diten "Dyer te hapura" qe organizon lagja e saj Pariziane. Njê mbremje vernisazh eshte parashikuar te shtunen, 18 tetor ne oren 18 ne:

Ecole Louise Michel - Salle polyvalente Julie Daubié
25-31 bd Jeanne d'Arc.
Métro : Croix de Chaveaux

poert_ouvertDita "Dyer te hapura" eshte nje aktivitet kulturor organizuar nga bashkia. Ne kete dite artistet kane te drejte te ekspozojne veprat e tyre ne apartamentin ku banojne dhe te lejojne publikun te vije t'i vizitoje.

Vizitat jane gjate kesaj fundjave pra jeni te mirepritur kete te shtune dhe te djele nga ora 14 - 20 ne shtepite e artisteve te lagjes 19 ne Paris. Jane afersisht 100 artiste qe marrin pjese ne kete aktivitet.

Mbi 100 vende ekspozimi per te vizituar