invit_oct_08

Akoma një lajmërim me pak vonesë. Shumë pak se ekspozita u hap dje dhe mund të vizitohet deri më 2 nëntor. 

Adresa:
Comptoir du Marais
8 rue de Moussy,
Paris 4 ème.
Metro° Hôtel de Ville.

Veprat janë fotografi të pikturuara.

Vernisazhi ishte dje mbazdite. Kush mori pjesë është i ftuar të na tregojë më gjatë.

img942  img024