20 octobre 2008

Akoma një artiste shqiptare në Paris - Mirela DHRAMI

Akoma një lajmërim me pak vonesë. Shumë pak se ekspozita u hap dje dhe mund të vizitohet deri më 2 nëntor.  Adresa:Comptoir du Marais 8 rue de Moussy,Paris 4 ème. Metro° Hôtel de Ville. Veprat janë fotografi të pikturuara. Vernisazhi ishte dje mbazdite. Kush mori pjesë është i ftuar të na tregojë më gjatë.  
Posté par tetena à 22:01 - Commentaires [2] - Permalien [#]
Tags :