Carton_d_invitation

12 piktura dhe 1600 vizatime të a artistit do të ekspozohen në hapësirën Saint – Luis në Bar – Le – Duc (Meuse). Rreth 200km nga Parisi.

Hyrja është e lirë dhe ekspozita do të jetë e hapur deri më 7 nëntor

Vernisazhi i ekspozitës është të enjten më 30 tetor duke filluar nga ora 18 :30.

Për më shumë rreth artistit, gjeta një artikull të botuar para ca kohësh në revistën KLAN