Google

Maps i googel ofron nje sherbim te ri - Street View qe mundeson nje vizite virtaule te vertete. Pra de dashuruarit e Parisit apo dhe qyteteve te tjera, keni gjithe fundjaven perpara.

Une po nisem per per ? hajde po bej nje xhiro nga New York-u