Si ne çdo dashuri te madhe, largesia influencon negativisht me kalimin e kohes ndaj dhe thashethemet ketu behen me te rralla!¨Pra te rejat:

  • Tjetri punon nate e dite ne rrethinat e Parisit dhe ,uk e shikon me me sy kete te fundit.
  • Presidenti francez po shpeton kapitalizmin veç magjia e zeze e ndjek nga afer. Nje kukull vadu shitet me surratin e tij - per me shume se shpejti.
  • Ekologji - Llampat elektrike do zhduken nga tregu francez se shpejti. Sigurisht me zevendesim me artukull me ekologjik - me shume se shpejti.
  • Gjithome kriza - gazetaret dhe speciamistet vazhdojne te flasim vetem per te - me pak se shpejti shpresoj.
  • Autori i ketij blogu gjendet ne Facebook dhe kerkon falje nese nuk i pergjigjet mesazheve se nuk kupton gje - se shpejti mbase permiresohet megjithese rast i pashprese.

Jave nga fundi te kendshme, ketej ka filluar tartakuti.