31 octobre 2008

Dyqan për lopofilët në Paris

Termi lopofil është një shpikje gjeniale nga ana ime (!) (apo jo, nejse tashti e thashë dhe besoj kuptohem) Termi u gjet për të prezantuar këtë dyqanin parizjan objektesh me motive lope!         Kush do adresën, te me bej nje xëre elektronike.
Posté par tetena à 23:27 - Commentaires [7] - Permalien [#]