E kisha per pyetjen "Për cilin do të votonin shqiptaret Obama apo McCain", pyetje e bere tek peshku tashme. Ka nja 100 komente veç nuk u zgjata ti lexoja, rendisja, numeroja dhe llogarisja rezultatin.

Gjeta përgjigjen në nje site frengjishtfolese, dhe fituesi është ...

John McCain

me 56,4%. Shqiperia eshte i vetmi vend me fitim te sigurt. Pra nese kandidati nuk fiton, miqte tane andej nga Amerika mund t'i bejne ze se ka nje shans akoma ne atdhe.

Sigurisht bej shaka, nuk dua te analizoj pse-ne megjithese arsyet mund te jene te ndryshme, pozitive dhe negative. Nuk dua te flas as per zgjedhjet, gjithandej degjohen vetem komente mbi ngjarjen qe po afron. Ju uroj amerikane zgjedhje te mbara.

Nese doni te votoni, shkoni ketu. Sapo pashe rezultatet dhe per momentin, Maqedonia na e kalon ne mbeshtetjen per kandidatin e djathte!