04 novembre 2008

Për kë do votonin shqiptarët.

E kisha per pyetjen "Për cilin do të votonin shqiptaret Obama apo McCain", pyetje e bere tek peshku tashme. Ka nja 100 komente veç nuk u zgjata ti lexoja, rendisja, numeroja dhe llogarisja rezultatin. Gjeta përgjigjen në nje site frengjishtfolese, dhe fituesi është ... John McCain me 56,4%. Shqiperia eshte i vetmi vend me fitim te sigurt. Pra nese kandidati nuk fiton, miqte tane andej nga Amerika mund t'i bejne ze se ka nje shans akoma ne atdhe. Sigurisht bej shaka, nuk dua te analizoj pse-ne megjithese arsyet... [Lire la suite]
Posté par tetena à 22:29 - Commentaires [0] - Permalien [#]