19 novembre 2008

Takim mbi një libër për Voskopojën në Paris

Shoqata Albania Organizon një takim me Maximilien DURAND Historian arti dhe shkrimtar Me rastin e publikimit të librit të tij ‘Sixtine e Ballkanit. Kisha Shën Athanasi Voskopojë’ Të mërkurën 19 nëntor 2008 më 18 :30 Maison des associations du 7ème arrondissement 93, rue Saint-Dominique 75007 Paris Métro : La Tour Maubourg Voskopojë Ekzistojnë akoma nga epoka më e ndritur e saj, 5 kisha dhe një Manëstir të ndërtuar dhe zbukuruara mes shekujve XVII dhe ËVII Mes këture monumenteve, më i spikaturi për autorin... [Lire la suite]
Posté par tetena à 08:59 - - Commentaires [6] - Permalien [#]
Tags :