19 novembre 2008

Takim mbi një libër për Voskopojën në Paris

Shoqata Albania Organizon një takim me Maximilien DURAND Historian arti dhe shkrimtar Me rastin e publikimit të librit të tij ‘Sixtine e Ballkanit. Kisha Shën Athanasi Voskopojë’ Të mërkurën 19 nëntor 2008 më 18 :30 Maison des associations du 7ème arrondissement 93, rue Saint-Dominique 75007 Paris Métro : La Tour Maubourg Voskopojë Ekzistojnë akoma nga epoka më e ndritur e saj, 5 kisha dhe një Manëstir të ndërtuar dhe zbukuruara mes shekujve XVII dhe ËVII Mes këture monumenteve, më i spikaturi për autorin... [Lire la suite]
Posté par tetena à 08:59 - - Commentaires [6] - Permalien [#]
Tags :

10 novembre 2008

Pejsazh jasht qytetit. 2

Pejsazh Francez - kush e gjen objektin?
Posté par tetena à 11:49 - Commentaires [6] - Permalien [#]
Tags :
04 novembre 2008

Për kë do votonin shqiptarët.

E kisha per pyetjen "Për cilin do të votonin shqiptaret Obama apo McCain", pyetje e bere tek peshku tashme. Ka nja 100 komente veç nuk u zgjata ti lexoja, rendisja, numeroja dhe llogarisja rezultatin. Gjeta përgjigjen në nje site frengjishtfolese, dhe fituesi është ... John McCain me 56,4%. Shqiperia eshte i vetmi vend me fitim te sigurt. Pra nese kandidati nuk fiton, miqte tane andej nga Amerika mund t'i bejne ze se ka nje shans akoma ne atdhe. Sigurisht bej shaka, nuk dua te analizoj pse-ne megjithese arsyet... [Lire la suite]
Posté par tetena à 22:29 - Commentaires [0] - Permalien [#]