04 janvier 2009

Gëzuar Viti e Ri

Sa më shumë ikin vitet aq më shumë harrojmë traditat ? Apo fitojmë të reja ? Apo pasurojmë të vjetrat – pak nga të treja arsyet e mësipërme mbase për të guxuar urimin e një viti të mbare dhe të gëzuar në shqip në këtë blog në fillim të janarit. Për të vazhduar pak më shumë në fajet e mia, i uroj këtij blogu pak më shumë seriozitet në apelin ditor dhe jo shumë në trajtimin e të rejave. Pra gëzuar të gjithëve që kaloni këtej dhe vit të mbarë.
Posté par tetena à 23:44 - Commentaires [0] - Permalien [#]