09 janvier 2009

Dy artikuj

Dy artikuj në frëngjisht sot. Artikujt nuk kanë ndonjë lidhje me njëri tjetrin veç faktit që flasin për atdheun dhe që janë në frëngjisht. Për jo frëngjishtfolësit apo kuptuesit e kwsaj gjuhe, kërkoj falje se artikujt nuk po i përkthej. Për të tjerët sipas interesit, mund të lexoni mbi dy tema: Ambjentin, ruajtjen dhe përmirësimin e tij sidomos në Tiranë. Për ata që banojnë në atdhe nuk besoj se do zbuloni ndonjë gjë por interesi i artikullit qëndron në këndvështrimin e autorit, Mickaël Wilmart, dhe sintezën që i bën ky i... [Lire la suite]
Posté par tetena à 21:42 - - Commentaires [4] - Permalien [#]