Ditën e djelë, më datë 15 Mars, ora 17.30 Shoqata kulturore "Les albanais de France"  në bashkëpunim me ambasadën shqiptare në Paris organizojnë një takim letrar me shkrimtarët

Diana Culi dhe Ylljet Aliçka,

te cilet do bejne dhe promovimin e librave të tyre të sapo dalë në qarkullim, në prani dhe të botuesit TOENA. Takimi organizohet  në adresën e mëposhtme: 2, rue Montmartre-Senis, Place Jean Marais, (pranë kishës  Saint-Pierre de Montmartre dhe sheshit të piktorëve), Metro: Abesses-Nr 12, Bus: Montmartre