26 août 2008

Brad & Angelina - Si te motivojme natalitetin.

Franca prej shumë kohësh ndjek një politikë për nxitjen e lindjeve. Dihet që vendet oksidentale, meghithë një nivel jetese gjithmone në përmirësim kanë nivelin e lindjeve gjithmonë në ulje. Kjo alarmon politikanët të cilët janë të deturuar të ndërrmarin masa për të zbutur efektet e kësaj tendence. Pse është negative për vendet e indistrializuara niveli i,lindjeve i dobët ? Pasi janë brezat e rinj që duhet të punojnë për të siguruar të paktën pensionin e brezave që kënë lënë stafetën dhe gjithashtu të sigurojnë zhvillimin... [Lire la suite]
Posté par tetena à 21:58 - - Commentaires [12] - Permalien [#]
Tags : ,