29 juin 2006

Posté par tetena à 21:49 - - Commentaires [0] - Permalien [#]

27 juin 2006

Parapergatitjet e Bashkise se Parisit per ndeshjen e sotme

  Tashti qe me ne fund ekipi i Frances u kualifikua, bashkia e qytetit instaloi kete ekran shume te madh dhe po aq te shemtuar ne sheshin kaq te bukur perpara Bashkise
Posté par tetena à 22:44 - Commentaires [0] - Permalien [#]
19 juin 2006

Dhe hop nje manifestim ne qender te Parisit

    Qyteti i Parisit, Sindikata et hapesirave te verdha, sporteve, pishinave, varresave dhe DPP Per nje sherbim shteteror (publik) me cilesi Ne sherbim te te gjitheve parizianeve Te mbrojme nivelin tone te rrogave nivelin e pensjoneve statusin e nenpunesit shteteror karrieren
Posté par tetena à 13:46 - Commentaires [0] - Permalien [#]
11 juin 2006

Posté par tetena à 23:03 - Commentaires [0] - Permalien [#]
09 juin 2006

Policia ne Paris ne vitin ...

Sot ne mëngjes nuk rezistova dot të bëja këtë fotografi. Më dukej vetja në mes te Parisit në një epokë tjetër.
Posté par tetena à 09:18 - Commentaires [0] - Permalien [#]
02 juin 2006

Kane dale lopët rrugëve de Parisit

Ne "place de Châtelet" - keto lopë kanë bredhur bile boten http://www.cowparade.com/
Posté par tetena à 14:00 - - Commentaires [0] - Permalien [#]
01 juin 2006

Shoqeria per perhapjen e mendimit francez - nuk duket mire nga fotografija por ne fakt eshte nje sherbim i ministrise se jashtme franceze. Jo keq !
Posté par tetena à 22:41 - - Commentaires [0] - Permalien [#]