gviewAfërdite IBRAIMAJ

mund të vizitoni deri më 28 shkurt ekspozitën me fotografite e saj.

Adresa:
LOU PASCALOU
14 rue Panoyaux 75020 PARIS
metro: Ménilmontant

Takim  me artisten : të djelën 22 shkurt në orën 7 të mbazdites

Takimi do të shoqërohet me muzikën e kompleksit :
DAVID LEWIS trompet,
BOBBY RANGEL sax & flutes,
ETIENNE BRACHET drums,
RAYMOND DOUMBE bass,
BENOIT GIL kengëtari dhe gitarist

& plot të ftuar të tjerë surprizë ...

Hyrja falas ; Pijet me para dhe artistët sipas dëshir¨s tuaj