20070111_017_bisDuke lexuar blogun e Edrus mu kujtua se vërtet është 11 Janari, festa e Republikës. Nëse më kujtohet nga shkolla (u bënë x vjet tashme), republika u krijua nga të gjitha forcat që luftuan dushmanin dhe jo vetëm nga komunistat !? Ndonjëri nga ju di më shumë rreth çështjes?

Për t'ju kthyer së kaluarës nostalgjike që nuk e di sa është akoma realitet - fundjeta e pemës së vitit të ri. Duket e trishtueshme ë, për më shumë që duhet pritur akoma një vit.