20070508_056Fola për nje pazar popullor dhe ja këtu vetëme me fotografi, pazari më shik i Parisit, sigurisht edhe më i shtrenjti, ndaj e këshilloj më shumë për sytë sesa për gojën.


Variete te pabesueshme ullinjsh

20070508_035

Bonbone me ngjyrat e ylberit

20070508_037

Kafenë

20070508_040

Frutat me plot perime

20070508_046

20070508_053

bonne_march_

20070508_044

Vurra të gjitha këto fotografi se nuk munda të zgjidhja.