apart_parisNese do me pyesnin cila eshte shtepia qe do me pelqente me shume, kjo fotografi eshte pergjigja.

Per me shume sqarime, ky eshte nje apartament ne nje pallat nga ata te panumertit ne Paris te ndertuar ne shekullin e kaluar dhe qe bejne qe ky qytet te duket kaq harmonik dhe shik.

Apartamentet jane me parket qe ben pak zhurme nen hapa, dyert jane me xhama te ndare ne katrore te vegjel. Tavani me moulure [mulyre] qe eshte nje dokerim ne reliev. Mund te jete diskret (qe me pelqen) ose rokoko, qe te mbyt dekorin.

Ky nuk eshte per mua se çmimet bejne pjese te endra me te pakte 6 shifra te paartishme.